Davey 

Creative director 

Davey begon als een 12-jarige 'kereltje' op zijn zolderkamer met het maken van voetbalpagina's. Zo leerde hij HTML schrijven. Hij maakte de successen van het webdesign platform ImOnline.nl nog mee, met maandelijks hoge rankings. Het maken van websites begon een obsessie te worden toen hij werd gevraagd om de website van de Reddingsbrigade onder handen te nemen. Sindsdien is hij niet meer te stoppen en leert hij nog ieder jaar enorm veel. 
In 2017 rondde hij zijn studie Commerciële Economie (specialisatie SportMarketing&Management) af aan de Hogeschool te Rotterdam. Zodoende is hij nu een heuse Marketing-goeroe die ook nog eens de vaktaal van de designers spreekt. 

Mail Davey Davey op LinkedIn

Marijn

Technical director 

Marijn werd door Davey op 15-jarige leeftijd meegetrokken in de obsessie 'websites'. Het eerste gezamenlijke project was dan ook de website van de Reddingsbrigade. Hoewel Davey al wat kennis had opgedaan met het maken van website, duurde het toch niet lang voordat Marijn helemaal bij was. Als Marijn iets in zijn hoofd had, dan zou het er komen ook en daar leer je van!  Deze onwijs goede instelling heeft hij tot op heden nog altijd. De laatste jaren is hij zichzelf steeds meer bezig gaan houden met kleine lettertjes, regeltjes en vooral veel cijfertjes, want ook die zijn belangrijk in het vakgebied. Zodoende is Marijn nu de technische specialist van Zierikzeker!

Mail Marijn Marijn op LinkedIN