Wie we zijn.  

WIJ ZIJN ZIERIKZEKER!

Wij zijn Zierikzeker, een tweetal vrienden die samen hun hobby hebben geprofessionaliseerd.  Beiden hebben wij een passie voor het Zeeuwse Zierikzee, een passie voor de Oosterschelde, maar bovenal: een passie voor media en reclame!   


HET ONTSTAAN VAN ZIERIKZEKER! 
Sinds 2015 staat Zierikzeker ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar voor de daadwerkelijke ‘geboorte’ moeten we verder terug in de tijd. We gaan terug naar de zomer van 2007. Het strandje van Ouwerkerk –ook wel Old Church Beach genoemd- is de locatie waar de twee oprichters van Zierikzeker elkaar hebben leren kennen. Die twee oprichters waren Marijn Kaashoek en Davey van den Hummel. Als leden van Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland waren Marijn en Davey aanwezig voor de strandwachtopleiding die vanuit de reddingspost gegeven zou worden. Tijdens deze strandwachtopleiding werden de twee goede vrienden en ontdekten ze dat ze nog een gemeenschappelijke hobby hadden, namelijk: het maken van websites! Het is dan ook geen verrassing dat de website van Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland hun eerste gezamenlijke project was.    

Wat kunnen we voor je doen?

Oprichters

Lees meer...

Zoals genoemd zijn Marijn en Davey de oprichters van Zierikzeker, maar wie zijn dat nou eigenlijk? En, sterker nog, wat kunnen ze nou eigenlijk?

Missie&Visie

Lees meer...

Zierikzeker is in 2015 officieel ontstaan vanuit een hobby, maar ondertussen zijn er plannen voor de toekomst. We willen het complete plaatje blijven aanbieden en met onze tijd meegaan. 
Wat hebben we dan voor ogen?

Maatschappelijk

Lees meer...

Als lokale ondernemers vinden we het belangrijk om onze sociale omgeving te ondersteunen, zowel de huidige generatie als de generaties na ons. Maar, hoe willen we dat eigenlijk doen?