techniek

'altijd en overal veilig bereikbaar'

techniek

'altijd en overal veilig bereikbaar'

Wij snappen ook wel dat ‘techniek’ nogal een breed begrip is, ja, maar in ons geval doelen wij op de hosting, onderhoud en cloud services. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je altijd en overal veilig zichtbaar moet kunnen zijn op het web. Die taak nemen we dan ook graag op ons. In samenwerking met een aantal partners kunnen wij onze klanten tools bieden, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken. En zo hoort het.

WebHosting

Domeinregistraties, hostingpakketten, e-mailadressen, SUb-domeinen en nog veel meer!

Uw plekje op het internet begint natuurlijk met een domeinnaam. Deze zogenaamde domeinregistratie kunnen wij voordelig voor u verzorgen om hieraan vervolgens naar wens een webhostingpakket te koppelen. Met onze vier verschillende webhostingpakketten is de kans groot dat er ook voor u een passend pakket bij zit. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van een pakket op maat.
Als het plekje en de ruimte op internet 'vastgelegd' zijn, is het tijd voor zakelijke e-mailadressen. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. 

Onderhoud

SSL certificaten, spamfilters, patchman, updates en goede service!

Virussen, spam in de mailbox en dan ook nog al die vervelende updates: klinkt angstaanjagend toch? Eigenlijk is dat het ook wel, maar met onze onderhoudspakketten wapent u zich tegen het grootste deel van deze negatieve kanten die -helaas- ook bij het internet horen. Door verschillende tools in te zetten kunnen we u website en mailbox sterk beveiligen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Met het aanbieden van onderhoudspakketten kunnen wij u voorzien van een stukje nazorg. We vinden dat wij dit aan u verplicht zijn en dat is best logisch toch?