Marketing

'doeltreffend en effectief potentiele klanten tot een relatie maken'

marketing

'DOELTREFFEND EN EFFECTIEF POTENTIELE KLANTEN TOT EEN RELATIE MAKEN'

De producten die u op de planken heeft liggen zult u willen verkopen en voor de diensten die u kunt aanbieden geldt ‘waarschijnlijk’ hetzelfde. Daarom is het wel zo makkelijk om te weten wie er behoefte heeft om van uw producten en diensten gebruik te maken. Vervolgens wilt u weten hoe u deze mensen kunt bereiken en aanspreken.  Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep, uw reclame-uitingen en uw identiteit op elkaar worden afgestemd, zodat de klanten zich snel met u verbonden voelen.   

Branding

'Men moet van uw merk gaan houden. Sterker nog, men moet u niet meer kwijt willen!' 

Als Zeeuwse onderneming vonden wij de term ‘branding’ natuurlijk erg toepasselijk, maar eigenlijk bedoelen we er iets anders mee. We doelen namelijk op de term Corporate Branding (Engels, geen Zeeuws, sorry!). Met Corporate Branding kunt u uw bedrijfsnaam inzetten als een daadwerkelijk merk.  Met een sterk merk kunt u ervoor zorgen dat uw doelgroep voor uw producten en diensten blijft kiezen, zelfs als concurrenten goedkoper zijn of worden. Men moet van uw merk gaan houden. Sterker nog, men moet u niet meer kwijt willen!  

Strategie

Marketingplan, Marketingcommunicatieplan, Event plan of een Salesplan!

Als klein ondernemer hangt u al jaren uw posters op bij de lokale bibliotheek. Dit ging al die jaren erg effectief, want u kreeg veel klanten naar aanleiding van deze posters. Maar plotseling was daar het moment dat dit niet meer werkte: HELP!? 
Buiten dit voorbeeld om komt het veel vaker voor dat succesvolle reclame-uitingen en methodes plots veel minder succesvol zijn. Het is dan de hoogste tijd om te onderzoeken wat hiervan de oorzaak is en hoe dit in het vervolg nog velen malen beter kan. Zierikzeker kan voor u onderzoeken wie er tot uw doelgroep behoren, wat de trends en ontwikkelingen in uw branche zijn en waar uw concurrenten mee bezig zijn. Uit dit onderzoek komen de sterktes, zwaktes, bedreigingen en kansen naar voren. Zierikzeker gaat daar weer mee aan de slag en verzorgd een compleet implementatieplan.  

Online Marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO), Zoekmachine advertenties (SEA), Usability onderzoeken of zelfs E-mailmarketing.

U wilt dat uw website meer is dan enkel een online visitekaartje. U wilt dat uw website functioneert en dat uw doelgroep zo snel mogelijk tot een conversie overgaat. Deze conversie kan plaats vinden in de vorm van een bezoek aan uw website, een aankoop, het contact opnemen en nog veel meer. Maar, wat nou als uw doelstellingen met uw website niet worden behaald? Functioneert uw website dan nog wel?    

Wij horen graag uw doelstellingen en zullen vervolgens aan de hand van een analyse de verbeterpunten aan het licht brengen. Vanuit daar kan er gekeken worden hoe wij u kunnen helpen met het behalen van uw doelstellingen.  

Social Media

Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn of Twitter

Het is intussen wellicht een ‘open deur’, maar Social Media blijft belangrijker worden bij de consumenten en dus ook voor uw doelgroep. Social Media is namelijk een mooie tool om uw doelgroep beter te leren kennen en de onderlinge lijntjes korter te maken. Met andere woorden: u kunt uw (toekomstige) klanten voorzien van betere service. Alleen aanwezig zijn op Social Media is nog niet voldoende, u zult namelijk actief moeten zijn of worden. Wij kunnen u helpen met het analyseren van uw huidige Social Media kanalen, het opzetten van nieuwe kanalen, het aanleveren van actuele content of zelfs het inzetten van advertenties! Het is natuurlijk onwijs leuk om bezig te zijn met Social Media.
 
Eerlijk is eerlijk, we kunnen soms wel urenlang door onze tijdlijn scrollen. Terwijl het opstellen van de ‘perfecte post’ soms ook aardig tijd in beslag kan nemen. Wij begrijpen dat uw bedrijfsactiviteiten door moeten gaan, daarom houden wij ons graag voor u bezig op Social Media!